Wednesday, November 26, 2008

Finally...away from my 'busy' student's life!


yo....dah lama x tulis blog ni...al maklum rumah xde tenet...anyway aku dah sampai kat tempat asal aku...my peaceful-little-town!


ngat dapat la tunaikan impian aku,nak jog,lepak kat perpustakaan...konon2 nak wat keje tapi bile sampai sini je hujan dah non stop....whole week hujan...so aku dok rumah buang masa dengan makan and minum...think i gain some weight...xbyak,dalam 5 kg je...hehe...xpe aku ade dalam 3 minggu tuk kurgkan berat...


hehe...so cite2 aku tuk cuti nie hanye kuragkan berat...yg laen wat masa dah g kolej balik...so dalam cuti nie byk plan aku nak wat..sume kene kensel sebab fulus dah x byk...(aku ni mudah habiskan duit)...


kalo x hujan lagi aku dtg c.c tuk sambung blog aku..n aku nak balik,sambung tgk citer south park!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)